Philly en andere gekkigheid

Dat wat sneller dan vorige keer is hem niet helemaal geworden zoals je ziet, maar hier weer een kleine update..


Zoals je aan de titel al ziet, de leuke plannen waren een miniweekendje Philly. Een Australisch vriendinnetje en ik besloten dat t toch maar weer eens tijd werd erop uit te gaan, dus airbnb geboekt, busticket gekocht en gaan met die banaan. En daar stonden we dus, om 8 uur in New York te wachten op de bus die ons naar Philadelphia zou brengen.

Gelukkig was het maar een kort ritje en waren we binnen zo'n 2,5 uur daar. Onze tassen gedropt en erop uit. Het was eerst tijd voor een echt Amerikaanse brunch voor we op pad konden.

Daarna zijn we wat door de stad gelopen, wat historische dingen gezien en kwamen we uit bij onze eindbestemming, de Magic Garden. Dit is een soort van tuin vol met mozaïeken gemaakt van werkelijk alles. Flessen, fietsen, keukentegels en ga zo maar door. Heel mooi en dus ook een huge amount aan pictures gemaakt, dus hier voor jullie eigen bestwil een kleine sfeerimpressie.

Daarna zijn we nog naar een foodmarket hall geweest en aangezien we gesloopt waren zijn we daarna naar onze slaapplek gegaan, hebben we wat te eten gehaald en was t wel weer genoeg voor de dag.

De zondag hadden we niet zo heel veel op t programma staan aangezien we vrij vroeg de bus terug hadden. Wel wilden we nog naar een restaurantje gaan wat we op Facebook hadden gezien, waar ze mac 'n cheese in alle varianten hadden. Even in a sandwich, daar moesten we dus heen en dat was t zeker waard!

Een kort, maar krachtig maar toch geslaagd weekend!

En toen kwam maandag weer en begon dus weer de gewone werkweek. Niet veel meer gedaan dan de gewone dingen. Getting kids ready for school, wassen, huiswerk maken en zorgen dat ze op tijd in hun nest liggen. Weekend ook niet heel speciaal, wel nog even wat exploren gedaan in de stad en the Statue of Liberty van t lijstje kunnen strepen.

De week erop was dan de week van de grote sneeuwstorm waarover zelfs in Nederland werd gepraat. Ik werd door mn hostmom de dag ervoor al voorbereid dat ik mijn portabel charger maar op moest laden en moest zorgen dat mn laptop opgeladen was, want er was een grote kans dat de stroom uit zo vallen en we dus voor dagen geen stroom zouden hebben. Gelukkig viel dit allemaal heel erg mee, hoewel er een flinke laag was gevallen. Omdat het weer zo heftig was konden de kinderen niet naar buiten en hebben we onze hele dag maar besteed aan monopoly..

De dag erop konden de kinderen, wel met een kleine delay, gewoon weer naar school.

Op vrijdag was het dan St Patricksday, the big day, hoewel de Amerikanen al 3 weken van te voren beginnen met feesten. En waar konden we dit beter vieren dan in een Ierse pub. Na het werk dus onze groene atributen om en go, hele gezellige avond!


Het weekend was toch wel het meest exciting of all, want we gingen naar de Nederlandse winkel hier zo'n drie kwartier vandaan. Als kleine kinderen in een snoepwinkel liepen we door de winkel heen. Het liefst hadden we alles mee willen nemen, maar dat was helaas niet mogelijk. Wel eindelijk kroketten kunnen kopen, hoewel ik nu nog steeds aan t uitvogelen ben hoe ik die ga bereiden.


Na nog een gezellig feestje in New York, begon op maandag het werken weer. Op wat zieke kinderen na niet veel bijzonders during the week. Maar wel leuke plannen voor het weekend. Omdat een vriendinnetje 21 werd hadden we zaterdag avond een limo ride door the city en door naar een club. Heel gezellig, helaas wel een minder puntje op de zondag morgen. Want toen was t tijd voor school, hier waren we natuurlijk helemaal niks waard..

Another workweek, niet heel veel bijzonders gedaan. En ook een rustig weekendje gehad, movieday en op de zondag weer naar school. Heel interessant is het niet, maar gelukkig nog één dagje lessen en dan zijn we klaargestoomd om naar de Niagra Falls te gaan.


Dat was t weer voor deze keer, laten we het deze keer maar gewoon op till next time houden!


Reacties

Reacties

Oma en Opa Beringe

Met veel belangstelling je verhaal gelezen,Je beleeft nog eens wat.Er is veel variatie in je belevenissen.Wat je daar allemaal meemaakt is super.Hartelijk dank voor dit nieuwe verhaal. Groetjes en tot een volgende keer. Oma en Opa Beringe.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!